Ana Sayfa » Dünya Mutfağı » Causa Rellena

Causa Rellena

rellena

Causa Rellena Malzemeler:

> 1 adet tavuk göğüs eti
> 2 dal kereviz sapı
> 1 tutam taze kişniş
> 3 çorba kaşığı mayonez
> 4 adet orta boy patates
> Tuz, karabiber
> 2 adet limon
> 1 kahve fincanı zeytinyağı
> 2 adet avokado

Causa Rellena Hazırlanışı:

Tavuk göğüs etini bol suda haşlayın, daha sonra küçük parçalara ayırın. İnce doğranmış kereviz sapını ve kişnişi ekledikten sonra mayonezle karıştırın. Patatesleri tuzlu suda haşlayın. Sıcakken soyup püre haline getirin. İçine tuz, karabiber, limon suyu ve zeytinyağını ekleyerek kıvamlı bir karışım elde edin. Servis için; Oluşturduğunuz top veya bir kase ile şekil verdiğiniz patates karışımının üzerine tabaka tabaka avokado ve tavuk karışımını yerleştirin. Süslemek için; Dilimlenmiş zeytin, haşlanmış yumurta dilimleri ve/veya kişniş yaprakları kullanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir