400 gram temizlenmiş dana bonfile
1 adet küçük boy soğan
2 diş sarımsak
5-6 yaprak taze fesleğen
Tuz, taze çekilmiş karabiber
1 kahve fincanı sızma zeytinyağı
Sunum İçin:
Taze roka yaprakları
Rendelenmiş parmesan peyniri
4-5 adet arpacık soğan
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı balzamik sirke
Izgara edilmiş limon
Hazırlanışı:
Soğanı soyup çok ince rendeleyin. Sarımsakları havanda ezin. Fesleğeni kıyın. Bonfile dışındaki tüm malzemeyi bir kapta karıştırın. Bonfileyi bu kabın içindeki sosa bulayın. Sıkıca rulo şeklinde sarıp strech folyoya sarın. Buzlukta en az 5-6 saat beklettikten sonra çok ince kağıt gibi dilimleyip servis tabağına alın. İsteğe göre; zeytinyağında hafif karamelize olmuş arpacık soğanlar, taze roka yaprakları, balzamik sirke, ızgarada kızartılmış limon ve rendelenmiş parmesan peyniri ile tabağınızı süsleyip servise hazır edin.