Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Buharda Lagos Balığı

by Yemek Zevki Editör
06 Mayıs 2016
in Balık Yemekleri
478 15
0
Buharda Lagos Balığı
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

balik

Buharda Lagos Balığı Tarifi

Buharda Lagos Balığı İçin Malzemeler:
4 dilim lagos balığı (balıkçınızdan
fileto halinde temizlettiriniz)
10-12 adet taze kuşkonmaz
3 dal taze rezene
1 adet soğan
1 adet patates
4 diş sarımsak
12-15 adet ıspanaklı tortellini makarna (hazır kullanabilirsiniz)
Zeytinyağı
Tuz
Akdeniz yeşilliği

Buharda Lagos Balığı Hazırlanışı:
Soğanı, sarımsakları, zar şeklinde doğranmış patatesi ve rezeneyi zeytinyağında yumuşayıncaya kadar kavurun. Daha sonra ocaktan alın ve el mikseri ile çırpıp püre haline getirin. Temizlenmiş kuşkonmazları ve ıspanaklı tortellinileri kaynar suda birlikte haşlayın ve süzün. Lagos filetoları da tuz ve zeytinyağı ile marine edin. Fırın buharında 120 derecede 10 dakika kadar pişirin. Servis tabağına filetoyu, kuşkonmazları, ıspanaklı tortelliniyi, Akdeniz yeşilliğini ve püreyi dekoratif bir şekilde yerleştirin. Sızma zeytinyağı, taze çekilmiş tuz ve karabiberle tatlandırıp hemen servis yapın.

#BuhardaLagosBalığı #lagosbalığı #BuhardaLagosBalığıTarifi #BuhardaLagosBalığıİçinMalzemeler #BuhardaLagosBalığıHazırlanışı #BuhardaLagosBalığıNasılYapılır

Tags: BuhardaLagosBalığıBuhardaLagosBalığıHazırlanışıBuhardaLagosBalığıİçinMalzemelerBuhardaLagosBalığıNasılYapılırBuhardaLagosBalığıTarifilagosbalığı
Previous Post

Bahar Salatası

Next Post

Çilekli Çikolatalı Shortcake

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çilekli Çikolatalı Shortcake

Çilekli Çikolatalı Shortcake

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki