Ana Sayfa » Tarifler » Buhara Pilavı
Buhara Pilavı

Buhara Pilavı

Buhara Pilavı
Puan ver

Malzemesi

Buhara Pilavı


• 250 gram kuşbaşı et
• 3 adet orta boy rendelenmiş havuç
• 3 adet orta boy piyazlık doğranmış soğan
• 2 su bardağı pirinç
• 1 tutam kıyılmış maydanoz
• Tuz, tereyağı ve sıvı yağ

Buhara Pilavı Tarifi:
1. Pirinci tuzlu ılık suda bekletin.
2. Etleri kavurun. Bıraktığı suyu çekene kadar pişirin. Gerekirse
su ilave edin.
3. Soğanları ekleyip kavurun.
4. Havucu katın. Kavurun. Maydanoz ve yıkanmış süzülmüş pirinci
ekleyin. 3 su bardağı su dökün. Kısık ateşte suyunu çekene
kadar pişirin.
5. Pilavı demlendirmeye bırakın. Servis tabağına ters çevirip,
sıcak servis edin.

OKU ➤  Müşterisi En Mutlu Meyve Suyu Markası Bir Kez Daha Pınar Seçildi

Tavsiye

Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek

Fıstık Ezmeli Kakaolu KekPuan ver Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek (6 Kişilik)   Malzemeler: 3 adet …

Bir Yorum

  1. PembeRehberEylem’ciğim o da olur bence. Ama içi çıkar mı ki dedim kızartırken şimdi belimedim. Hazır yufka el açmasından kuru ya biraz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz