Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Buğdaylı ve Kremalı Çorba

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in Çorba Tarifleri
468 25
0
Buğdaylı ve Kremalı Çorba
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Bugdayli-Corba

Buğdaylı ve Kremalı Çorba Malzemeler:

> 1 çay bardağı buğday

> 1 büyük kase yoğurt

> 1 adet yumurtanın sarısı

> 2 tatlı kaşığı un

> 1 kahve fincanı krema

> Tuz, nane, kırmızı pul biber

Hazırlanışı:

Buğdayı 1 saat kadar ılık suda bekletin, daha sonra süzüp tencereye alın. 1 litre kadar suyu ilave edip haşlamaya bırakın. Yoğurdu, yumurta sarısını, unu ve kremayı çukur bir kapta çırpma teli ile çırpın. Kaynamakta olan çorbanın suyundan birkaç kaşık kadarını alıp ılıştırın. Hazırladığınız yoğurtlu karışımı kaynayan çorbanın içine yavaş yavaş ip gibi dökün. Bir yandan da çırpma teliyle iyice çırpın. Tuzunu ve baharatını ekleyip ocaktan alın. Sıcak sıcak servis yapın.

Tags: Buğdaylı ve Kremalı ÇorbaBuğdaylı ve Kremalı Çorba HazırlanısıBuğdaylı ve Kremalı Çorba MalzemelerBuğdaylı ve Kremalı Çorba Tarifi
Previous Post

Hastalıklara İyi Gelen 7 Sebze

Next Post

Waffle

Yemek Zevki Editör

Next Post
Waffle

Waffle

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki