Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Dünya Mutfağı

Bonfile Wasabi (Patates Püresi İle)

by Yemek Zevki Editör
19 Ağustos 2022
in Dünya Mutfağı, Et Yemekleri, Günün Tarifi, Tarifler
464 30
0
Bonfile Wasabi (Patates Püresi İle)
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:

• 200 gram dana bonfile

• 180 gram patates

• 60 gram süt

• 40 gram tereyaı

• 15 gram wasabi tozu

• 2 gram tane karabiber

• 2 gram kaya tuzu

• 3 gram taze kekik

• 2 gram rosemarin

• 20 gram demi glace sos

• 20 gram zeytinyağı

Hazırlanışı:

Haşladıınız patatesi, ısıtılmış süt ve tereyaını ekleyerek püre haline getirin. Pürenin üzerine wasabi tozunu ekleyip kaynatın. Bonfileyi karabiber, tuz, taze kekik ve rosemarin ekleyerek zeytinyaında her bir tarafı 1,5 dakika ateş görecek şekilde mühürleyin. Har ateş olması etin suyunu kaybetmemek adına çok önemlidir. Servis tabaına patates püresini aldıktan sonra üzerine mühürlediiniz eti dilimleyerek dizin. En son üzerine demi glace sosu gezdirip servise sunun.

Dekor olarak taze kekik yaprakları kullanabilirsiniz.

#bonfile #wasabi #patates

 

 

Previous Post

Kinoa & Sebze Salatası

Next Post

Pizza Astrid

Yemek Zevki Editör

Next Post
Pizza Astrid

Pizza Astrid

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki