Ana Sayfa » Tarifler » İftar Yemekleri » Bombay Fasulye
Bombay Fasulye

Bombay Fasulye

Bombay Fasulye

Malzemesi:

100 gram Bombay fasulye

1 adet soğan

1 diş sarımsak

1 çay bardağı çiçek yağı

1,5 yemek kaşığı biber salçası

Yeteri kadar baharat, tuz, karabiber

Bombay Fasulye Tarifi:

Fasulyeyi bir gün evvelden ıslatın. Haşladıktan sonra soğan ve sarımsağı yağda kavurun. Salça, tuz ve karabiber ekleyin. Fasulyeyi de ilave edip pişirin. Sıcak veya soğuk meze olarak servise sunun.

 

OKU ➤  Komili Babaları Mutfağa Soktu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir