Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Haber Turu

Boğaz’da keyfin ve lezzetin yeni adresi; HUQQA

by Yemek Zevki Editör
27 Mayıs 2013
in Haber Turu
488 5
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Boğaz keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için artık yeni bir uğrak noktası var! Modern tasarımıyla ön plana çıkan HUQQA, dünya mutfaklarından farklı damak tatlarını, kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin beğenisine sunuyor.

İtalyan mutfağının vazgeçilmezi pizzanın “en ince” formuyla hazırlanan sunumu, zengin alternatifli cheesecake’leri ve farklı aromalarla tatlandırılan salatalarının yanı sıra Denizli’den gelen yufkalarla hazırlanan bükme ve muskaları meşhur İtalyan “Burrata peyniri” ile eşsiz kahvaltı sofrasında buluşturan HUQQA, doğu ve batı sentezlerinin harmanlandığı konseptiyle misafirlerini ağırlıyor.

Tasarımlarına yansıttığı modern, keyifli ve minimalist çizgilerle mekanlara farklı bir bakış açısı sunan ünlü Mimar Mahmut Anlar imzasıyla hazırlanan HUQQA’nın, dekorasyonunda özel olarak tasarlanmış geometrik desenler göze çarparken, kullanılan pastel renkler de genç ekibin enerjik ve modern vizyonunu gözler önüne seriyor. Sahip olduğu eşsiz konumun keyfini ve ayrıcalığını tüm misafirlerine yaşatabilmek için farklı kotlarda, herkesin kendi rahat ve özel hissedebileceği ayrı bölümler oluşturularak tasarlanan HUQQA’da misafirlerin uzun süre keyifli vakit geçirmelerine olanak sağlayacak konforu oluşturmayı hedefleniyor.

240 kişilik kapalı ve 210 kişilik açık alan olmak üzere toplam 450 kişi kapasiteli HUQQA’da özel günler,toplantılar için tasarlanan ve rezervasyon sistemiyle hizmet veren 10-15kişilik özel odalar da kutlamalara ve iş toplantılarına ev sahipliği yapıyor.

Italyan mutfağının vazgeçilmezi mozarella, burgu formuyla HUQQA’nın eşsiz kahvaltı sofrasında hemgöze hem damaklara hitap ederken, Denizli yöresinden özel olarak gelen yufkalarla hazırlanan muska ve bükme, ev yapımı turunç-ceviz reçeli serpme kahvaltı menüsünde en çok tercih edilen tatlar arasında yer alıyor.

HUQQA’da İtalyan mutfağının vazgeçilmezi pizzayı 150 gr yerine 50 gr hamurla hazırlanan en ince pizza formuyla deneyimlemek mümkün. Pizza menüsündeki roka yapraklarıyla sunulan “Pizza Valtellina” ve “Pizza Fungi Carnaval” favori tatlar arasında bulunuyor. Ayrıca “Milano usulü saltım bocca” ve “Bambu sepetinde levrek”de en beğenilen ana yemekler arasında yer alıyor. Tercihe göre glutensiz alternatiflerin de yer aldığı çok özel menüde vejetaryen lezzetleri de unutulmuyor.

Her damak zevkine hitap edenmenüsüyle HUQQA, yemek sonrası için ise farklı aromalarla bezenmiş geniş cheesecake menüsüyle tatlı severlere rüya gibi bir final sunuyor. “Oreo Dream Cheesecake” en çok tavsiye edilen tatlılar arasında yer alıyor. Baklava yufkasında badem ezmeli incir tatlısı “Bademcir”ise damaklarda adeta bir lezzet şölenine dönüşüyor.

Yaz aylarının vazgeçilmezi limonata HUQQA’da farklı tatlarda sunuluyor. Ev yapımı çilek, mango, karpuz,ananas, zencefil aromalı limonatalar denenmesi gereken ve en favori içecekler arasında. Alkosüz meyveli buzlu kokteyler arasında en çok tercih edilen içecekler ise; strawberry, blue siesta, casablanka, ahududu flamenko yer alıyor. Gazozda nostaljik lezzet arayanlar içinse, Ege bölgesinden özel olarak getirtilen “Zafer Gazozu” sunuluyor.

Boğaz manzarası eşliğinde keyifli anlar için, müşteriler tarafından sıkça tercih edilen “farklı aromalarla tatlandırılan; Ala, yaz meyvelerinden oluşan; Berry, yoğun aromalı; Şantiye,Winter, Tropikal, Mistik ve Sinerji” gibi 40 tane nargile çeşidi de bulunuyor.

Tags: dünya mutfakları
Previous Post

Sultanahmet Köftecisi’nden üniversitelilere destek

Next Post

Yazın Raffaele Salataları İle Hafifleyin!

Yemek Zevki Editör

Next Post

Yazın Raffaele Salataları İle Hafifleyin!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki