Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Bezelyeli Kızarmış Balık ve Patates Tava

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Balık Yemekleri
488 5
0
Bezelyeli Kızarmış Balık ve Patates Tava

Bezelyeli Kızarmış Balık ve Patates Tava

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler

Bezelyeli Kızarmış Balık ve Patates Tava

1 su bardağı haşlanmış bezelye

1 adet küçük boy kırmızı kuru soğan

1 adet sarı dolmalık biber

1 adet kırmızı dolmalık biber

4 adet levrek fileto

100 gram patates

Yeterli miktarda zeytinyağı, köri tozu, kırmızı pul biber, tuz ve karabiber

Balık marine sosu:

100 gram un

50 gram nişasta

10 gram kabartma tozu

1 adet soda

Yeteri kadar tuz

Bezelyeli Kızarmış Balık ve Patates Tava Tarifi:

İlk olarak bezelyeleri haşlayın. Kuru soğanları zeytinyağında pembeleşinceye kadar soteleyin. Daha sonra doğranmış dolmalık biberleri ve haşlanmış bezelyeleri tavada soteleyin. Tuz, karabiber, kırmızı pul biber ve köri tozu ile tatlandırarak servis tabağına kalıp yardımı ile koyun. Balıkları marine sos malzemeleri ile marine edin. Levrekleri önce una, sonra balık sosuna, arkasından tekrar una batırarak kızgın yağda kızartın. Patatesleri yağda kızartarak sotelediğiniz bezelye ile birlikte servis tabağına koyun. Yanına limon ilave ederek servis edin.

Tags: Balık
Previous Post

Strawberry Heart Freezer

Next Post

Bulgur Pilavı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Bulgur Pilavı

Bulgur Pilavı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki