Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Haber Turu

‘Benim Balığım’ Yarışması Sonuçlandı

by Yemek Zevki Editör
23 Ekim 2013
in Haber Turu
458 35
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Denizlerimizin, sucul hayatın ve bağlantılı kültürlerin sürdürülebilirliğine katkı vermeyi amaçlayan Slow Food etkinliği 17-20 Ekim tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında düzenlenen; istavritin, izmaritin, sardalya ve hamsinin onur konuğu olduğu “Benim Balığım” yarışmasında dereceye giren ilk üç tarif jüri üyeleri; Nedim Atilla, Ahmet Örs, Tuba Şatana, Vedat Başaran, Müge Akgün, Aglaia Kremezi, Şemsa Denizsel, Didem Şenol ve Nilhan Aras’tan oluşan jüri tarafından belirlendi.

Kazananlar; yarışma organizasyonunda gerçekleşen etkinliklere ev sahipliği yapan Mutfak Sanatları Akademisi’nde düzenlenen törenle açıklandı. Değerlendirme sonucunda Diyarbakır’dan Filiz Parlak “Sumaklı Çay Balığı” tarifi ile birincilik ödülünün sahibi olurken; Atina’dan Ivy Liacopoulou “Gavros Gemistos – Hamsi Dolması” tarifi ile ikinciliği, İstanbul’dan Fatma Denizci “Hamsili Sebze Mücver” tarifi ile üçüncülüğü elde etti.

Tags: Ana YemeklerEt Yemekleri
Previous Post

Pastırmalı Sebze Salatası

Next Post

Sebzeli Kuzu Kapama

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sebzeli Kuzu Kapama

Sebzeli Kuzu Kapama

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki