Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Bazlamadan Yumurtalı Sandviç

by Yemek Zevki Editör
31 Mart 2017
in Pratik Yemekler
478 15
0
Bazlamadan Yumurtalı Sandviç
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Bazlamadan Yumurtalı Sandviç
(4 Kişilik)

Bazlamadan Yumurtalı Sandviç İçin Malzemeler

1 adet kırmızı soğan (ince kıyılmış)
2 diş sarımsak (ince kıyılmış)
1 adet kapya biber (ince kıyılmış)
12 adet kiraz domates
Tadımlık tuz
1 çay kaşığı toz kimyon
4 adet yumurta
4 yemek kaşığı taze kaşar (rendenmiş)
4 adet bazlama
100 gram yoğurt (hafif sarımsakla karıştırılmış)
1 çay kaşığı pul biber
2 dal taze soğan (ince kıyılmış)

Bazlamadan Yumurtalı Sandviç

Bazlamadan Yumurtalı Sandviç Hazırlanışı

Genişçe bir tavada kısık ateşte soğan, sarımsak ve biberi zeytinyağında çevirin. Tamamen yumuşayınca domates, kimyon ve tuzu katıp 8-10 dakika pişirin. Ortadan ikiye ayırdığınız bazlamaların üst kısmına ortasında olacak şekilde 2 cm genişliğinde kare bir oyuk açın. Tavada orta ateşte, tüm oymadığınız ekmeklerin altını 1-2 dakika esmerleşinceye kadar kızartın. Domatesli karışımı ve kaşarı altlarını kızarttığınız bazlamaların üzerine serin. Oyuk ekmekleri diğer bazlamaların üzerine yerleştirip oyuğuna bir yumurta kırın. Tavanın kapatıp yumurtayı zevkinize göre, ama en çok 6-7 dakika pişirin. Yoğurt, taze soğan, pul biber ve maydanozla servis edin.

Süleyman Dilsiz

Tags: Bazlamadan Yumurtalı Sandviç
Previous Post

Tost Çeşitleri

Next Post

Yoğurtlu Muz

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yoğurtlu muz

Yoğurtlu Muz

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki