Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Batırmalık Charmoula

by Yemek Zevki Editör
22 Ağustos 2015
in Pratik Yemekler
473 20
0
Batırmalık Charmoula
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Batırmalık-CharmoulaBatırmalık Charmoula Malzemeler:

1 su bardağı sızma zeytinyağı

1 çorba kaşığı portakal suyu

4 çorba kaşığı limon suyu

1 çorba kaşığı sirke

3 adet közlenmiş kırmızı biber

1 adet taze soğan

1 çay bardağı kıyılmış maydanoz

2 diş sarımsak

1 çorba kaşığı kimyon

1 tatlı kaşığı kişniş

1 tatlı kaşığı pul biber

Tuz, karabiber

Batırmalık Charmoula Hazırlanışı:

Közlenmiş biberlerin kabuklarını soyun ve bıçakla ince ince doğrayın.

Kıyılmış maydanoz, soğan, sarımsak, baharatlar, zeytinyağı ile beraber tüm malzemeyi birbirine yedirin.

Üzerini streçle kapatın ve buzdolabında 1 gece dinlendirdikten sonra servis yapın.

 

Tags: Batırmalık CharmoulaBatırmalık Charmoula HazırlanışıBatırmalık Charmoula MalzemelerCharmoula
Previous Post

Etli Fırın Taco

Next Post

Unsuz ve Şekersiz Kurabiye

Yemek Zevki Editör

Next Post
Unsuz ve Şekersiz Kurabiye

Unsuz ve Şekersiz Kurabiye

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki