Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Balık Çorbası

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in Çorba Tarifleri
478 15
0
Balık Çorbası
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

31

Balık çorbası için 5 su bardağı suya 1 adet temizlenmiş levrek balığı, 1 adet kabuğu soyulmuş bütün patates, birer adet kabuğu soyulmuş bütün havuç ile kuru soğan, 3 diş temizlenmiş sarımsak, 2 tutam ince kıyılmış kereviz sapı, 5 adet tane karabiber, 1 defne yaprağı ve bir tutam tuzu ekledim. Balık eti iyice pişene kadar kaynattım. Balık piştikten sonra tencerenin içinden kepçe ile çıkardım. Sebzeleri de süzgeç yardımı ile süzdüm. Orta boy bir tencerede, 2 yemek kaşığı zeytinyağında 1 yemek kaşığı kadar unu kavurdum. Üzerine sebzeli balık suyundan ekleyip topaklanmaması için çırparak iyice karıştırdım. İçine balık etlerini minik minik koparıp ekledim. Minik gurmenin servis tabağına aktardım. Çorbasının üzeri için de bir tavada tereyağı ile tatlı kırmızı toz biberi hafifçe kavurup tatlandırdım.

Tags: Balık çorbasıBalık Çorbası HazırlanısıBalık Çorbası MalzemeleriBalık Çorbası Tarifi
Previous Post

Baklava çeşitlerine komşu geldi…

Next Post

Balık Köftesi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Balık Köftesi

Balık Köftesi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki