Ana Sayfa » Tarifler » Hamur İşi Tarifleri » Baklava Yufkasında Patatesli Börek

Baklava Yufkasında Patatesli Börek

Baklava Yufkasında Patatesli Börek
Puan ver

borekj

 

Baklava Yufkasında Patatesli Börek Malzemeler

1 paket baklava yufkası

1 kilo patates

2 adet kuru soğan

Sıvı yağ

Tuz

Karabiber

 

Baklava Yufkasında Patatesli Börek Hazırlanışı

Patatesleri haşlayıp rendeleyin. Soğanları sıvı yağda pembeleşene kadar pişirin. Rendelenmiş patateslere ekleyip tuz ve karabiber ilave edip karıştırın. Baklava yufkalarının her birini fırça yardımı ile hafifçe yağlayın.4 yufkayı üst üste getirerek kenarına patatesli harçtan bolca koyup rulo  yapın. Bıçakla istediğiniz şekilde kesip 175 dereceli fırında pişirip servis yapın.

OKU ➤  Manisa Usulü Biberli Cacık

Tavsiye

Manisa Usulü Biberli Cacık

Manisa Usulü Biberli Cacık

Manisa Usulü Biberli CacıkPuan ver Manisa Usulü Biberli Cacık (4-6 Kişilik)   Malzemeler 750 gram …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir