Ana Sayfa » Haber Turu » Bahar Temizliğinde Tüyük Kolaylık
Bahar Temizliğinde Büyük Kolaylık

Bahar Temizliğinde Tüyük Kolaylık

Bahar Temizliğinde Büyük Kolaylık

Unilever’in her biri en iyi sonuçlar için güçlü formüllerle geliştirilmiş  Cif, Domestos, OMO, Rinso ve Yumoş ürünleri, baharın değişmez ritüellerinden olan bahar temizliğinin en büyük yardımcısı oluyor. Avantajlı ve hediyeli bahar kampanyasıyla temizlik zahmet olmaktan çıkıyor. Avantajlı seçeneklerin yanı sıra belirlenen zincir marketlerde de hediyeli ikili paketler sizleri bekliyor.

Bahar Temizliğinde Büyük Kolaylık

 English Home’dan Pastel Lovers

English Home merakla beklenen 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu müşterilerinin beğenilerine sundu. English Home tarzının genç ve zaman zaman çocuksu bir bakış açısıyla ele alındığı tema pastel renklerin verdiği pozitif görünüm, kullanılan çiçekli ya da şeker ve donut desenleriyle arttırılıyor. “Pastel Lovers” temasında yeni eğilimlerin etkisi; gökyüzü ve uzaya dair motiflerin kullanımı ile gerçekleşiyor. Bulut, yıldız ağırlıklı motifleri gökkuşağı, güneş de destekliyor. Çocuk gruplarda, özellikle erkek için astronot, uzay aracı gibi desenler bolca kullanılmış.

 

“İlk Adımı Sen At”

Cornetto sayısız aşk şarkısının bestecisi Kenan Doğulu ile gençleri bu yaz da yeni bir aşk yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor. Kenan Doğulu’nun aşk dolu sözleri ve yüksek enerjisiyle dikkat çeken “İlk Adımı Sen At” isimli şarkısı, gençlere aşkın peşinden korkusuzca gitmeleri için cesaret veriyor. Kenan Doğulu, çok yakında yayınlanacak olan klibinde de genç aşıklara ilham vermeye hazırlanıyor.

 

 

Metro‘dan anlamlı gıda hareketi…

Metro Toptancı Market, gıda kayıp ve atıklarının önlenmesi ve milli kaynak israfının son bulması için, Türkiye’nin önde gelen restoran ve şeflerinin katılımıyla Metro Gıda Hareketi’ni başlattı. Kamuoyunda ve sektörde gıda kayıp ve atıkları konusunda duyarlılık oluşturmayı amaçlayan Metro Gıda Hareketi kapsamında, Restoran Haftası 2017 boyunca farklı etkinlikler, videolar ve tadımlar ile şeflerin ve işletmelerin gıdanın israf olmaması için verdikleri tavsiyeler farklı kanallardan on binlerce tüketiciyle paylaşılacak.

OKU ➤  Burcu Özcan: “Türkiye ambalajlı tam buğday ekmeğine yönelmeli”

 

 

Türk mutfağının hikayesini dinlediler

Anadolu mutfağının damak zenginliklerini dünyayla paylaşmak, kültür mirasımıza sahip çıkmak hedefiyle yola çıkan Tadında Anadolu, Capitol şubesinde lezzet tutkunlarını “Orta Asya’dan Orta Avrupa’ya Türk Mutfağının 2000 yıllık Hikayesi” adlı etkinlikte buluşturdu. Ünlü yiyecek ve içecek danışmanı Osman Serim’in konuşmacı olduğu söyleşide, Türk mutfağının tarihsel değişiminden sofralarımızın vazgeçilmezi lezzetlerin doğuşuna birçok konu ele alındı.

 

 

Billur Tuz yeni ürün ve ambalajlarıyla görücüye çıktı…

Billur Tuz, Ege denizinin saf ve berrak suyundan elde edilen öğütme deniz tuzunu ve son yılların gözdesi pembe Himalaya tuzunu şimdi özel tasarımlı ambalajıyla sofralarınıza getiriyor. Billur Tuz’un yeni ambalajı, cam şişesi ve seramik öğütme mekanizması sayesinde sofralara hem lezzet hem de şıklık katıyor.

 

Mutfaklara şık bir dokunuş

“İlham veren mutfaklar” sloganıyla hazır mutfak sektörüne iddialı bir giriş yapan Tresette Mutfak, kullanıcılarına kaliteli bir mutfağın ötesinde yeni bir yaşam alanı da sunuyor. 8 model, 2.834 eşleşme sayesinde hayallerdeki mutfaklar Tresette Mutfak ile gerçeğe dönüşüyor.

 

 

Şah Inn Paradise 18 yaşında, 11’inci Sezona ‘merhaba’ diyor…

“Alternatif Tatilde Tek” sloganıyla Antalya’nın Kumluca ilçesinde turizm faaliyetini sürdüren Şah Inn Paradise, Mayıs ayında kapılarını misafirlerine açıyor. Farklı konseptteki hizmetinin 18. Yılında ve 11. sezonda da Kamer Holding güvencesiyle sürdürdüklerini belirten Şah Inn Paradise Tatil Köyü Genel Müdürü Yusuf Yücel açılış konuşmasında “Misafirlerimizin tatilden ne beklediğini biliyoruz ve her bir misafirimizin eşsiz anılar biriktirdiği bir tatil hizmeti sunuyoruz” dedi.

 

 

Davet sofranızın asil üyesi

Geçmişle gelecek arasındaki tüm yaşanmışlıkların en yakın şahitlerinden olan mermer, günümüz dekorasyon trendlerinin en şık tamamlayıcısı oluyor. Mermer ve ahşabın asaletini göz alıcı bir tasarımla buluşturan Loda Mobilya, davet sofralarınıza eşlik edecek bir yemek odası takımıyla tercihini özgün tasarımlardan yana olanlar için cesur bir seçenek sunuyor. Zarif çizgileri ile göz dolduran Form Yemek Odası; yemek masası, konsol, dresuar, 6 adet sandalye, orta ve yan sehpadan oluşuyor.

OKU ➤  Erişteli ve Yeşil Mercimekli Salata

 

Hayallerinizin ötesindeki lezzet

Torku’nun özenle hazırladığı yeni çikolatası ; Dream Serisi, bol sütlü ve bitter serileri ile

raflardaki yerini aldı. Torku Dream, sütlü ve bitter lezzetlerine uygun özel kakao çekirdeği, özenle hazırlanmış sıra dışı ama uyumlu lezzet kombinasyonları ile çikolata sevenlerin vazgeçilmezi olacak.

 

Ürün gamını genişletmeye devam ediyor

Kenton, meyve suyu ile hazırlanabilen krem şantiyi piyasaya sundu. Kenton Meyve Suyu ile Hazırlanan Krem Şanti, sütle değil meyve suyu ile hazırlanıyor ve hangi meyve suyuyla hazırlanırsa onun tadını ve hafif bir şekilde rengini alıyor. Sütle hazırlanan diğer krem şantiler meyve suyu ile hazırlandığında sönük bir hal alıp, yapısı bozulurken bu ürün özel formülüyle ideal hacmi ve kıvamı sağlıyor.

 

Kadınlardan ilham alan seri…

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Kütahya Porselen için hazırladığı ve “Benim Kadınlarım” adını verdiği yeni koleksiyonunu, yalnızca kadın konuklarının katılımı ile Pera Palas’ta gerçekleşen özel bir davetle tanıttı. Sema Güral Sürmeli bu yeni koleksiyonu; “Her kadın farklı bir dünyadır. İçinde taşır dünyanın tüm renkleriyle süslediği güzelliklerini” düşüncesinden yola çıkarak hazırladığını dile getirdi.

 

 

Özel Peru gecesi

Son yıllarda geleneksel mutfak kültürü ve sağlıklı beslenmenin yanında lezzetli ürünleriyle de gastronomik alanda dünyada trend olan Peru mutfağı, Gastronomi Turizmi Derneği ve Peru Ticari Konsolosluğu’nun organizasyonu ile Hyatt Regency Vue Lounge Bar’da meraklıları ile buluştu.

Oldukça lezzetli ve renkli geçen gecede, Chef Lars Windfuhr ve Perulu Chef Bruno Santa Cruz’un hazırladıkları geleneksel Peru yemekleri tanıtıldı. Cruz’un mutfak şovları ise  ziyaretçilerden tam not aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir