Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Mekânlar

Ayın Balığı

by Yemek Zevki Editör
18 Kasım 2016
in Mekânlar
478 15
0
balık
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ayın Balığı için Şile’ye yolumuz düştü altı arkadaş; acıkınca, pat diye girdik sahilde bir balıkçıya… İşletmenin adı Marin Balık… Diyeceksiniz ki “Fotoğraftakiler Karadeniz Mezgit değil mi? Palamut sezonunda mezgit mi yedin”… Vallahi yedim ama yanında parmaklarımı da yedim bu mükemmel balığın… Çok ama çok memnun kaldık Marin Balık’tan; yolunuz düşerse mutlaka uğrayın…

 

balık

 

Sofraya gelenler ve fiyatları şöyle… Acılı ezme 8TL, havuç tarator 8TL, zeytinyağlı fasulye 8TL, taze börülce 8TL, Şile güzeli 8TL, kuru börülce piyazı 8TL, Cunda cacık 8TL, köpeoğlu 8TL, dereotlu enginar 10TL, ahtapot söğüş 15TL, çoban salata 7TL, marin salatası 8TL, tahinli Kemalpaşa 12TL, fırında helva tatlısı 12TL, meyve tabağı 8TL ve assolist Karadeniz Mezgit 25TL (bu arada eklemeden geçmeyeyim; iki arkadaşımız kalkan yedi ki tadı mükemmel ötesiydi; kilosu 130TL). Toplamda bu kadar çok yiyince fiyat biraz yüksek çıkıyor tabii adam başı ama sahilin kenarında püfür püfür Şile havasını alarak yürüyüş yaptıktan sonra da insan acıkıyor ve löp löp götürüyor balıkları…

Tags: Ayın Balığıayın enleriBalıkGoggaMarin Balık.Sosyetik trendler
Previous Post

Ateşbaz-ı Veli Mutfak Günleri’nin konukları…

Next Post

Sinop Mantı

Yemek Zevki Editör

Next Post
cevizli mantı

Sinop Mantı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki