Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Afyon Usulü Tarhana Çorbası

by Yemek Zevki Editör
23 Ekim 2014
in Çorba Tarifleri
474 20
0
Afyon Usulü Tarhana Çorbası
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

32

 

Afyon Usulü Tarhana Çorbası Malzemeler:

> 1 kahve fincanı Afyon tarhanası

> 1 çorba kaşığı tereyağı

> 2 adet domates

> 1 tatlı kaşığı domates salçası

> 1 çay kaşığı biber salçası

> 4 su bardağı su (Et veya tavuk suyu da olabilir)

Üzeri İçin:

> 3-4 dal maydanoz

> 1 kahve fincanı tulum peyniri

 

Afyon Usulü Tarhana Çorbası Hazırlanışı:

Domatesi rendeleyin. Tereyağını tencerede eritip rendelediğiniz domatesi birkaç dakika kavurun. Salçaları ilave edin. 1 dakika daha kavurduktan sonra sıcak suyu ekleyin. Kaynamaya başlayınca tarhanayı sürekli karıştırarak yavaş yavaş dökün. 5 dakika pişirip ocaktan alın. Çorbayı servis kaselerine paylaştırın. Üzerine, isteğe göre kıyılmış maydanoz ile ufalanmış tulum peyniri karışımından dökün.

Tags: Afyon Usulü Tarhana ÇorbasıAfyon Usulü Tarhana Çorbası HazırlanışıAfyon Usulü Tarhana Çorbası MalzemelerAfyon Usulü Tarhana Çorbası Tarifi
Previous Post

Boğaz İncisi

Next Post

Hem Büyükler Hem Çocuklar İçin Yeni Sağlıklı Atıştırmalık: Çıtır Piliç Popcorn

Yemek Zevki Editör

Next Post

Hem Büyükler Hem Çocuklar İçin Yeni Sağlıklı Atıştırmalık: Çıtır Piliç Popcorn

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki