Ana Sayfa » Tarifler » Adaçayı Ravioli

Adaçayı Ravioli

adacayi_ravioliMalzemeler:

16 adet ravioli

225 gram ricotta peyniri

100 gram çekirdeği alınmış küp domates

1 dal taze kekik

1-2 dal taze adaçayı

100 gram tereyağı

Tuz, taze çekilmiş karabiber

 

Hazırlanışı:

Geniş bir tavayı ocakta ısıtıp tereyağını ekleyin. Tereyağı eriyip köpürünce küp doğranmış domatesi, adaçayını, taze kekiği, tuzu ve karabiberi ekleyin. 1 dakika kaynatıp ocaktan alın.

Makarnayı 1 tatlı kaşığı tuz ilave edilmiş kaynar suda 8-10 dakika haşladıktan sonra süzün. Hazırladığınız sosla birlikte harmanlayın. 1 dakika kadar kaynatıp sosun makarna ile iyice karışmasını sağlayın. En son peyrini ekleyin. Makarnayı hafifçe karıştırıp  servis tabağına aktarın. Hemen servis yapın.

OKU ➤  Çocuk Şefler KOMİLİ İle Mutfakta

Tavsiye

Mini Kruvasan

Çay saatinizi renklendirecek tarifler

Çay saatinizi renklendirecek tarifler Polat Renaissance Hotel Yeşilköy’ün Pasta Şefi Ercan Yıldız, mutfakta sizi asla …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir