Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Acı Biberli Pide

by Yemek Zevki Editör
20 Ağustos 2015
in Hamur İşi Tarifleri
478 15
0
Acı Biberli Pide
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Aci-BiberlPide

Acı Biberli Pide Malzemeler:

2 adet hazır pide ekmeği

3 çorba kaşığı zeytinyağı

1-2 çorba kaşığı un

Salçası İçin:

2 tatlı kaşığı biber salçası

1 tatlı kaşığı domates salçası

1 tutam kırmızı toz biber

1 tutam pul biber

1 çorba kaşığı zeytinyağı

Üzeri İçin:

1 su bardağı rendelenmiş mozzarella peyniri

2 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri

1 avuç sivri biber (isteğe göre tatlı veya acı)

Acı Biberli Pide Hazırlanışı:

Sosu için; Tüm malzemeyi bir kasede iyice karıştırın. Hamurları yoğurma kabına alın. Zeytinyağını ekleyip yoğurun. Hamuru un serpilmiş tezgahın üzerine alın. iki ayrı eşit hamur elde edin. Her hamuru un serpilmiş tezgahın üzerinde elinizle veya merdane ile tepsinizin içine sığacak şekilde açın. Üzerine sosu sürün. Her iki pideyi de önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Fırından alın, rendelenmiş peynirleri serpin, biberleri de üzerine yerleştirin. Tekrar sıcak fırına verin. 10 dakika daha fırında pişirin. Fırından alın, sıcak sıcak servis yapın.

Tags: Acı Biberli PideAcı Biberli Pide HazırlanışıAcı Biberli Pide MalzemelerAcı Biberli Pide Tarifipidepide hazırlanışı
Previous Post

Tavuklu ve Ispanaklı Tost

Next Post

Franchising ile Muhteşem Lezzetleri Tüm Türkiye Tadacak

Yemek Zevki Editör

Next Post
Franchising ile Muhteşem Lezzetleri Tüm Türkiye Tadacak

Franchising ile Muhteşem Lezzetleri Tüm Türkiye Tadacak

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki