Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Muradiye Çorbası

by Hatice Ünal
17 Kasım 2022
in Tatlı Tarifleri
483 10
0
Muradiye Çorbası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fotoğraf: Hande GÖKSAN  -Yapım: İnci BAK

(4 Kişilik)

Malzemeler:

1 adet tavuk göğüs eti

1 çorba kaşığı tereyağı

1 adet büyük boy havuç

1 adet orta boy kabak

1 küçük kase yoğurt

6 su bardağı su

2 çorba kaşığı un (tepeleme)

1 kahve fincanı arpa şehriye

Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Tavuk etini küp şeklinde doğrayın. Kabağı ve havucu da zar şeklinde doğrayın. Doğradığınız tavuk etlerini tereyağında kavurun. Sırasıyla önce havucu sonra da kabağı ekleyin. Birkaç dakika daha kavurun. Sıcak suyu ilave edin. Orta ateşte 10 dakika kaynatın. Ayrı bir kasede oda ısısında ılınmış yoğurdu, unu karıştırın. Kaynamakta olan çorbanın suyundan birkaç kaşık alıp ılıtın. Karışımı yavaş yavaş kaynayan çorbanın içine dökün, bu sırada sürekli karıştırmaya devam edin. En son arpa şehriyeyi, tuzu ve karabiberi ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın. 10 dakika pişirip ocaktan alın.

#muradiyeçorbası #çorba #kışçorbaları #soup #food #yummy

 

Previous Post

Cevizli ve Erik Püreli Kek

Next Post

Lor Tatlısı

Hatice Ünal

Next Post
Lor Tatlısı

Lor Tatlısı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki