Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Seb­ze­li Ta­vuk

by Hatice Ünal
07 Mayıs 2020
in Tatlı Tarifleri
468 25
0
Seb­ze­li Ta­vuk
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

(4 Ki­şi­lik)

Mal­ze­me­ler:

2 adet ta­vuk gö­ğ­sü

1 su bar­da­ğı be­zel­ye

2 adet pa­ta­tes

2 adet ha­vuç

1 tat­lı ka­şı­ğı ka­ra­bi­ber

1 su bar­da­ğı süt

2 ye­mek ka­şı­ğı un

1 ye­mek ka­şı­ğı te­re­ya­ğı

1 su bar­da­ğı ren­de­len­miş ka­şar pey­ni­ri

Bir tu­tam tuz

Ha­zır­la­nı­şı:

Ta­vuk­la­rı haş­la­yın ve di­dik­le­yin. Isı­ya da­ya­nık­lı bir tep­si­ye di­dik­len­miş ta­vuk­la­rı ya­yın. Pa­ta­te­si ve ha­vu­cu küp şek­lin­de doğ­ra­yıp be­zel­ye ile be­ra­ber haş­la­yın. Haş­la­nan seb­ze­le­ri ta­vuk­la­rın üze­ri­ne ila­ve edin. Di­ğer ta­raf­ta te­re­ya­ğı­nı eri­tip unu ka­vu­run. Üze­ri­ne ya­vaş ya­vaş sü­tü, tu­zu ve ka­ra­bi­be­ri ek­le­ye­rek ka­rış­tı­rın. Bo­za kı­va­mı­na ge­le­ne ka­dar pi­şi­rin. Bu ka­rı­şı­mı tep­si­de­ki seb­ze­le­rin üze­ri­ne ila­ve edin. Son ola­rak ka­şar pey­nir ren­de­si­ni ek­le­ye­rek, 20 da­ki­ka fı­rın­da pi­şi­rin.

#ramazan #ramazanyemekleri #sebzelitavuk #tavuklutarifler #sebzelitarifler #yemek #lezzet #evdeyemekzevki

Previous Post

Ramazan’da sağlıklı sindirim için laktozsuz süt için

Next Post

Pancarlı Lazanya

Hatice Ünal

Next Post
Pancarlı Lazanya

Pancarlı Lazanya

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki