Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Ispanak Yatağında Levrek Gratine
Ispanak Yatağında Levrek Gratine

Ispanak Yatağında Levrek Gratine

Ispanak Yatağında Levrek Gratine

Malzemeler

800 gram levrek

200 gram ıspanak

20 gram krema

25 gram kaşar

5 gram tuz

25 gram karabiber 

Ispanak Yatağında Levrek Gratine Tarifi:

Levrek filetoları ızgarada 14 dakika kızartın. Kremayı tavada 5 dakika kaynatıp levreğin üzerine dökün. Üzerine rendelenmiş kaşar serperek fırına verin. 4 dakika süreyle kızardıktan sonra çıkartın. Ispanakları yıkayıp doğradıktan sonra tavada 5 dakika soteleyin. Tuz ve karabiber katın. Biraz çiğ krema ilave edip, tabağın ortasına koyun. Üstüne levrekleri yerleştirip süsleyin.

 

OKU ➤  Kayısılı Laz Böreği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir