Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Ebegümeci Oğlak Kapama

by Yemek Zevki Editör
09 Haziran 2017
in Et Yemekleri, İftar Yemekleri, Tarifler
468 25
0
Ebegümeci Oğlak Kapama
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ebegümeci Oğlak Kapama

(4 Kişilik)

 

Ebegümeci Oğlak Kapama Malzemeler

1 kilo oğlak eti

4-5 diş sarımsak

1 adet soğan (2’ye bölünmüş şekilde)

2 adet mini havuç

2 adet rezene dalı

1 tatlı kaşığı karabiber

1 demet ebegümeci

1 demet radika

1 demet taze kekik

1 demet taze biberiye

100 gram zeytinyağı

Ebegümeci Oğlak Kapama

Hazırlanışı

1 kilo oğlak etini zeytinyağı ve karabiber karışımından oluşan harca yatırıp marinasyon işlemini gerçekleştirin. Bu sırada sarımsak, mini havuç, ebegümeci ve radikayı doğrayın. Marine olan oğlak etiyle birlikte geniş bir fırın tepsisine koyun. Tepsiyi alüminyum folyo ile kaplayıp 180 dereceye ayarlı fırında 90 dakika süreyle pişirin.

Tags: Basit YemeklerKurabiyemakarnaramazanRamazan ayıSağlıksahurSalatatavuk
Previous Post

Keçi Peynirli Renki Pazı Sarma

Next Post

Hamilelere Müjde

Yemek Zevki Editör

Next Post
Hamilelere Müjde

Hamilelere Müjde

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki