Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Güveçte Soğan Yahnisi

by Yemek Zevki Editör
29 Mayıs 2017
in Et Yemekleri, Tarifler
464 29
0
Güveçte Soğan Yahnisi
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Güveçte Soğan Yahnisi

(4 Kişilik)

 

Güveçte Soğan Yahnisi Malzemeler:

500 gram dana kuşbaşı veya kuzu kuşbaşı eti

700 gram arpacık soğan

250 gram haşlanmış nohut (isteğe bağlı)

2 adet sivri biber

2 yemek kaşığı domates salçası

1 çay kaşığı karabiber

Yarım çay bardağı sirke

Yarım çay bardağı zeytinyağı

1 tatlı kaşığı kırmızı biber

Tuz, kimyon, tarçın, yenibahar

Güveçte Soğan Yahnisi

Hazırlanışı:

Akan suyun altında yıkayıp süzdüğünüz etleri, salçayı, zeytinyağını, sirkeyi ve baharatı karıştırıp güvece aktarın. Kısık ateşte 45 dakika pişirin. Temizlenmiş arpacık soğanlarını ve tuzu ilave edin. Kısık ateşte, yarım saat daha pişirin. En son doğradığınız biberleri ve haşlanmış nohutları ekleyin. Karıştırıp yüksek ateşte yarım saat daha pişirin. İsteğe göre kıyılmış dereotu ve maydanoz karışımdan serpin ve sıcak servis yapın.

Tags: Avokado Salatasıetiftar saatiiftar sofrasıiftarda ne pişirsem?iftarda ne yapsamiftarda ne yesem?pilav üstü ızgara sebze
Previous Post

SICAK HAVA VE ORUÇ METABOLİZMANIZI YAVAŞLATMASIN

Next Post

Peynir Tatlısı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Peynir Tatlısı

Peynir Tatlısı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki