Ana Sayfa » Tarifler » Salata Tarifleri » Enginar Kalpli Salata
Enginar Kalpli Salata

Enginar Kalpli Salata

Enginar Kalpli Salata

(6 Kişilik)

 

Malzemeler

6 adet enginar

2 adet kırmızı biber

1 demet taze soğan

Light beyaz peynir

1 yemek kaşığı zeytinyağı

1 adet limon

Enginar Kalpli Salata

 

Hazırlanışı

Tencereye suyu koyun, yarım limonun suyunu sıkıp kapağını kapatın. Su kaynayınca enginarları ekleyin ve 5 dakika kadar kaynatın. Biberleri doğrayın, yeşil soğanı dilimleyin, peyniri küp şeklinde kesin. Hazırladığınız bu malzemeleri bir servis tabağına alın, haşlanmış enginarları ortadan ikiye bölüp ekleyin. Kalan yarım limonu sıkın, zeytinyağı ve tuz ilave edip karıştırdıktan sonra servis yapın.

OKU ➤  Bade’nin Şekeri’nden glütensiz ve şekersiz Ramazan menüsü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir