Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Yöresel Yemekler

Zeytinyağlı Ege Üçlemesi

by Yemek Zevki Editör
22 Mayıs 2017
in Yöresel Yemekler
473 20
0
Zeytinyağlı Ege Üçlemesi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Zeytinyağlı Ege Üçlemesi

(4 Kişilik)

 

Malzemeler:

1 adet yumuşak avokado

2-3 adet enginar kalbi

3 adet yeşil yada sarı kuşkonmaz

1 adet havuç

1 adet yeşil kabak

1 adet kırmızı havuç

Endivyen, lolorosso ve kuzu kulağı

Zeytinyağlı Ege Üçlemesi

Sosu İçin:

1 çorba kaşığı hardal

1 tatlı kaşığı mayonez

1 adet limonun suyu

1 çay kaşığı balsamik sirke

Yarım çay kaşığı üzüm sirkesi

Yarım kahve fincanı zeytinyağı

Tuz, karabiber ve su

 

Hazırlanışı:

Önceden tüm sos malzemelerini bir robottan geçirip akışkan bir sos elde edin. Tüm yeşillikleri sosa bulayın, tabağın altına serin. Avokadoyu soyup dilimleyin, kuşkonmaz ve enginar kalbi ile sosa bulayıp, servis edin.

Tags: Beğendili Dana KuyrukEge Lokumuiftar saatikabak dolmasıözel iftar menülerizeytinyağlı
Previous Post

Çikolatalı Mousse

Next Post

Yeşil Mercimekli Evelik Kavurması

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yeşil Mercimekli Evelik Kavurması

Yeşil Mercimekli Evelik Kavurması

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki