Ana Sayfa » Tarifler » Katmer Tatlısı nasıl Yapılır?
Katmer Tatlısı nasıl Yapılır

Katmer Tatlısı nasıl Yapılır?

Katmer

(1 Kişilik)

Katmer İçin Malzemeler

1 adet baklava yufkası
50 gram toz Antep fıstığı
50 gram toz şeker
100 gram kaymak
50 gram tereyağı
Kesme dondurma

Katmer Tatlısı nasıl Yapılır

Katmer Hazırlanışı

Baklava yufkası içine toz fıstık ve kaymağı homojenize bir şekilde serin, üzerine toz fıstığı serpin ve katlayın. Katlar arasına eritilmiş tereyağı sürün. Fırında altı üstü kızarıncaya kadar pişirin. Kesme dondurma ile servis edin.

OKU ➤  Katmer Tatlısı (Kahiye)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir