Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Et Yemekleri

Çöp Şişten Ali Nazik

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Et Yemekleri, Tarifler
468 25
0
Çöp Şişten Ali Nazik

Çöp Şişten Ali Nazik

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler

Çöp Şişten Ali Nazik

150 gram yağsız dana eti

110 gram patlıcan

2 adet ince dilim domates

2 adet ince dilim sivri biber

2 gram maydanoz

30 gram tereyağı

1 diş sarımsak

110 gram yoğurt

Çöp Şişten Ali Nazik Tarifi:

Çöp şişlik etleri bıçakla doğrayın ve tereyağında soteleyin. Sotelerken içine az miktarda renkli biber katın. Patlıcanları ateşte közleyin. Sonra kabuklarını soyun ve bir çatal yardımı ile ezin. Geniş bir tavada tereyağını eritin. Ardından sarımsak, patlıcan ve yoğurdu ekleyip iyice karıştırın. İstediğiniz kıvama geldiğinde sosu servis tabağına yayın. Kızaran etleri üzerine yayın. Tavada kalan yağı üzerinde gezdirin. Sivri biber, domates ve maydanoz eşliğinde servise sunun.

Tags: Ana Yemekler
Previous Post

Yoğurtlu Yarma Çorbası

Next Post

Uzak Doğu Usulü Köri Soslu Izgara Tavuk

Yemek Zevki Editör

Next Post
Uzak Doğu Usulü Köri Soslu Izgara Tavuk

Uzak Doğu Usulü Köri Soslu Izgara Tavuk

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki