Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Kurabiye Tarifleri

Fasulye Şekerlemesi

by Yemek Zevki Editör
27 Ocak 2017
in Kurabiye Tarifleri, Tatlı Tarifleri
486 10
0
Fasulye Şekerlemesi
744
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fasulye Şekerlemesi

(4 – 6 Kişilik)

Fasulye Şekerlemesi İçin Malzemeler:

2 su bardağı şeker fasulye
1,5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı toz badem
150 gram tuzsuz tereyağı
3 adet yumurta
1 çay kaşığı Karbonat
Yarım çay kaşığı kabartma tozu
100 gram bitter çikolata
1,5 çorba kaşığı krema
2 çorba kaşığı irmik

Fasulye Şekerlemesi Hazırlanışı:

Kuru fasulyeleri 1 gün önceden ıslatıp, haşlayın. Krema ve çikolata dışındaki tüm malzemeleri ekleyerek mutfak robotundan geçirin, püre haline getirin. Ceviz büyüklüğünde yuvarlayarak tepsiye dizin, 150 dereceye ayarlı fırında ortalama 1 saat pişirin. Soğuduktan sonra üzerine benmari usulü erittiğiniz çikolata ve krema ile sos yapın, üzerine batırıp isteğe göre fıstık veya cevizle süsleyip, afiyetle tüketibilirsiniz.

Şef: Kadir Bayrak

Tags: Fasulye Şekerlemesi
Previous Post

Püsküllü Pilav

Next Post

Avokadolu Bruşetta

Yemek Zevki Editör

Next Post
Avokadolu Bruşetta

Avokadolu Bruşetta

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki