Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Rezene Yatağında Levrek Poşe
Rezene Yatağında Levrek Poşe

Rezene Yatağında Levrek Poşe

Rezene Yatağında Levrek Poşe

Malzemeler

120 gram levrek

10 gram badem

45 gram rezene

30 gram limon

30 gram avokado

5cl. krema

5 gram şeker

5 gram soğan

5cl. sıvı yağ

3 gram tuz

3 gram tane karabiber

Rezene Yatağında Levrek Poşe Tarifi:

Levreğin filetolarını çıkartın ve buharda pişirin. Daha sonra sebze suyunda rezeneyi haşlayın. Limonları ise bir gece önceden şekere yatırıp, sabah çıkartın. Ocakta soğanla birlikte avokado parçalarını çektirin, limon suyu ve kremayı ilave ettikten sonra sosu hazırlamış olacaksınız. Sırasıyla tabağa rezeneyi, üzerine levreği, onun üzerine limon konfitleri ve sosu ilave edin. Levreğiniz servise hazırdır.

OKU ➤  AYA GRUP A.Ş. GELENEKSEL İFTAR DAVETİ

Bir Yorum

  1. Videosu yok mu acaba yuotube falan daha ayrıntılı anlatabilirmsiinz bademi nerde kullanıyorsunuz mesela yada şekeri tam tarifi değil sanırım yazmamışsınız orda rica ediyorım çok beğendim sunumu anlatırsanız seviniriz tüm balık sevenler ılarak:))-B

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir