Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Rezene Yatağında Levrek Poşe

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Balık Yemekleri
465 29
1
Rezene Yatağında Levrek Poşe

Rezene Yatağında Levrek Poşe

741
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Rezene Yatağında Levrek Poşe

Malzemeler

120 gram levrek

10 gram badem

45 gram rezene

30 gram limon

30 gram avokado

5cl. krema

5 gram şeker

5 gram soğan

5cl. sıvı yağ

3 gram tuz

3 gram tane karabiber

Rezene Yatağında Levrek Poşe Tarifi:

Levreğin filetolarını çıkartın ve buharda pişirin. Daha sonra sebze suyunda rezeneyi haşlayın. Limonları ise bir gece önceden şekere yatırıp, sabah çıkartın. Ocakta soğanla birlikte avokado parçalarını çektirin, limon suyu ve kremayı ilave ettikten sonra sosu hazırlamış olacaksınız. Sırasıyla tabağa rezeneyi, üzerine levreği, onun üzerine limon konfitleri ve sosu ilave edin. Levreğiniz servise hazırdır.

Tags: Balık
Previous Post

Soya Soslu Brokoli Salatası

Next Post

Kabak Yuvası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kabak Yuvası

Kabak Yuvası

Comments 1

  1. Büşra says:
    8 yıl ago

    Videosu yok mu acaba yuotube falan daha ayrıntılı anlatabilirmsiinz bademi nerde kullanıyorsunuz mesela yada şekeri tam tarifi değil sanırım yazmamışsınız orda rica ediyorım çok beğendim sunumu anlatırsanız seviniriz tüm balık sevenler ılarak:))-B

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki