Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Meze Tarifleri

Mavi Haşhaşlı Panço

by Yemek Zevki Editör
22 Kasım 2016
in Meze Tarifleri, Tarifler
463 30
0
mavi haşhaşlı panço
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Mavi Haşhaşlı Panço
(6 Kişilik)

Hazırlanma ve Pişirme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler:
1 adet patates
1 adet havuç
3 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı mavi haşhaş
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
Tuz
Kızartma yapmak için sıvı yağ

 

mavi haşhaşlı panço

 

Mavi Haşhaşlı Panço Hazırlanışı:

İlk olarak patates ve havucu yıkayıp soyun. Soyduğunuz patates ve havuçları küp küp doğrayın. Tavaya kızartmalık sıvı yağı alın ve kızdırın. Sırasıyla ilk olarak havuçları, daha sonra patatesleri kızartın. Yağları süzülmesi için emici bir havlu kağıda veya tel süzgece alıp yağlarının süzülmesini bekleyin. 1 diş sarımsağı bir havanda bir tutam tuz ile dövün ve yoğurda karıştırın. Kızarttığınız havuç ve patateslerin üzerine hazırladığınız yoğurdu dökün. Tuzunu serpin. Son olarak 2 yemek kaşığı zeytinyağını ve mavi haşhaşı da hazırladığınız yemeğinizin üzerine serpin. İster ılık olarak isterse soğuk olarak servis edebilirsiniz.

Tags: haşhaşMavi Haşhaşlı Pançomeze
Previous Post

Dolmalık Fıstıklı ve Cevizli Kuru Domates Kavurma

Next Post

Sucuklu Humus

Yemek Zevki Editör

Next Post
sucuklu humus

Sucuklu Humus

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki