Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Bonfile Sarma Akdeniz Mutfağı

by Yemek Zevki Editör
10 Ekim 2016
in Et Yemekleri
474 20
0
Bonfile Sarma Akdeniz Mutfağı
769
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

bonfilesarma

Bonfile Sarma Akdeniz Mutfağı Malzemeler:

200 gram dana bonfile (ince bir şekilde açılmış)

Yarım kabak (kibrit inceliğinde doğranmış) Yarım havuç (kibrit inceliğinde doğranmış)

Yarım kapya biber (kibrit inceliğinde doğranmış)

Taze kaşar (işaret parmağı şeklinde kesilmiş)

Sos İçin:

1 çay kaşığı acı hardal

1 yemek kaşığı siyah havuç sirkesi

1 çay kaşığı oyster sos

1 yemek kaşığı soya sos

1 yemek kaşığı acı sos

Yarım limonun suyu

Salata İçin:

Yarım avokado

8 adet çeri domates

Salatalık rulo 5 adet (ince dilim şeklinde kesip rulo yapabilirsiniz)

Havuç rulo 5 adet

 

Hazırlanışı:

Öncelikle sos malzemelerini bir kapta karıştırıp kenara alın. Yaprak açılmış bonfilenin içine ayrı ayrı olacak şekilde havuç, biber, kabak ve peyniri dizin. Sos karışımından az miktarda üzerine gezdirip sushi sarar gibi sarın. Sonra bir şiş yardımı ile tutturup ızgarada yada tavanın üzerine koyup biraz pişirdikten sonra, 220 dereceye ayarlı fırına alıp, 9 dakika daha pişirin. Sarma fırında pişerken tabağınıza sebzeleri dizin, sarma fırından çıkınca kalan sosu da sebzelerin üzerine gezdirip servisi tamamlayın.

Tags: akdeniz mutfağıBonfile SarmaBonfile Sarma Tarifiet sarmaet yemeği
Previous Post

10 Pratik Yolla Bağışıklık Sisteminizi Kışa Hazırlayın

Next Post

Dana Ciğer Tataki

Yemek Zevki Editör

Next Post
Dana Ciğer Tataki

Dana Ciğer Tataki

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki