Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Pratik Yemekler

Peynirli ve Otlu Omlet Tarifi

by Yemek Zevki Editör
05 Ekim 2016
in Pratik Yemekler
468 25
0
Peynirli ve Otlu Omlet Tarifi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

omlet

 

Malzemeler:

2 adet yumurta

2 çorba kaşığı beyaz peynir

Birkaç dal maydanoz, dereotu ve roka karışımı

Yarım çay bardağı süt veya 1 çorba kaşığı kaymak

1 çay kaşığı kadar tereyağı

1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Karabiber

Hazırlanışı:

Yeşillikleri ince kıyın. Yumurtaları bir kaba kırın, üzerine sütü, elinizle ufaladığınız beyaz peyniri ve kıyılmış yeşillikleri ilave edin. İyice çırpıp tüm malzemenin birbirine karışmasını sağlayın. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı ocağa alın. Tava ısınınca yağları ilave edin. Yağın ısındığından emin olduğunuz zaman yumurtalı karışımı dökün. 2-3 dakika kızartıp omleti ikiye katlayın. Servis tabağına alıp arzunuza göre üzerine taze çekilmiş karabiber serperek tatlandırabilirsiniz.

Tags: kahvaltıomletOtpeynirPeynirliOmlettarifyemekYemekTarifiyumurta
Previous Post

Patlıcan Kaponata Yatağında Kuzu Bonfile

Next Post

Elimkolum Öğrenci Koçu ile Annelerin İçi Rahat!

Yemek Zevki Editör

Next Post
Elimkolum Öğrenci Koçu ile Annelerin İçi Rahat!

Elimkolum Öğrenci Koçu ile Annelerin İçi Rahat!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki