Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Haşlamalı Ekmek Arası

Haşlamalı Ekmek Arası

haslamali-ekmek-arasi

Haşlamalı Ekmek Arası Tarifi

Haşlamalı Ekmek Arası İçin Malzemeler:
1 adet ekmek veya 4 adet hamburger ekmeği
2 adet dana veya kuzu incik
1 adet defne yaprağı
1 dal taze biberiye
2 adet kırmızı soğan
Yarım su bardağı doğranmış turşu, biber, salatalık karışımı
4 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
Tuz, karabiber, pul biber

Haşlamalı Ekmek Arası Hazırlanışı:
Etleri tencereye alıp üzerine çıkacak kadar su aktarın, defne ve biberiyeyi ekleyin. Yumuşayıncaya kadar haşlayın. Haşlanmış etleri süzdükten sonra elinizle didikleyin. Ay şeklinde doğranmış soğanı, kıyılmış maydanozu, baharatı ve turşuyu bir kapta harmanlayın. İçi çıkartılmış ekmeği dörde bölün ve fırında ısıtın. İçine damak tadınıza göre istediğiniz sosu (ketçaplı, mayonezli, krem peynirli gibi) sürün, soğan karışımını ve etleri paylaştırın. Sıcak olarak servis yapın.

#HaşlamalıEkmekArası #HaşlamalıEkmekArasıTarifi #HaşlamalıEkmekArasıİçinMalzemeler #HaşlamalıEkmekArasıHazırlanışı #HaşlamalıEkmekArasıNasılYapılır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir