Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Kuru Fasulye

by Yemek Zevki Editör
11 Şubat 2016
in Tarifler
483 10
0
Kuru Fasulye
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kuru-fasulye

Kuru Fasulye Tarifi

Kuru Fasulye İçin Malzelemer:
1 su bardağı kuru fasulye
2-3 adet karanfil
2 adet tane karabiber
1 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 adet büyük boy soğan
1 diş sarımsak
3 adet domates
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı biber salçası
1-2 adet sivri biber
Tuz

Kuru Fasulye Hazırlanışı:
Fasulyeleri bir gece öncesinden suda bekletin. Daha sonra suyunu süzün. Tencereye aktarıp üzerini örtecek kadar suyu, karanfil tanelerini ve tane karabiberi ilave edin. 20 dakika haşlayıp süzün. Tereyağı ve sıvı yağını tencerede ısıtıp yemeklik doğranmış soğan ile kıyılmış sarımsağı kavurun. Rendelenmiş domatesleri ve salçaları ekleyin. 5 dakika daha kavurun. Diri kıvamda haşlanmış fasulyeleri, tuzu, iri parçalar halinde doğranmış biberi ekleyin.
Üzerini üç parmak geçecek kadar su ilave edin. Orta ateşte, fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alın. 10 dakika dinlendirdikten sonra servise hazır edin.

Tags: fasulyekuru fasulyeKuru Fasulye HazırlanışıKuru Fasulye İçin MalzemelerKuru Fasulye Nasıl Yapılırkuru fasulye Tarifi
Previous Post

Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Next Post

Kayseri Mantısı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kayseri Mantısı

Kayseri Mantısı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki