Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Ördekli Gnocchi

by Yemek Zevki Editör
18 Ocak 2016
in Et Yemekleri
483 10
0
Ördekli Gnocchi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ordekli-gnocchi

Ördekli Gnocchi Tarifi

Ördekli Gnocchi İçin Malzemeler:
100 gram un
¼ adet yumurta
130 gram patates
2 gram muskat
5 gram tuz
5 gram karabiber
50 gram tereyağı
250 gram ördek göğsü
50 gram portakal
30 gram kereviz
20 gram soğan
5 gram sarımsak
2 gram defne yaprağı
40 gram bbq sos
10 gram mapple şurup
2 gram adaçayı
20 gram zeytinyağı
20 gram limon
3 gram tuz
3 gram karabiber
15 gram ördek füme
5 gram Frenk soğanı
30 gram parmesan peyniri

Ördekli Gnocchi Hazırlanışı:
Patatesleri haşlayın ve rendeleyin. Yumurta, muskat, tuz karabiber ve un ile yoğurun. 3 mm. uzunluğunda keserek kenara alın.Ördeği suyu ve yağı ile haşlayın, kremasını verip bir tabağa alın. Ördek göğsünü portakal, kereviz, soğan, sarımsak, defne yaprağı, bbq sos, akçaağaç şurubu, adaçayı, zeytinyağı, limon, tuz, karabiber ile birlikte vakumlu
poşete alın. 55 dereceye ayarlı fırında 4 saat süreyle pişirin. İnce dilimler halinde keserek üzerine akçaağaç şurubu sürün ve fırınlayın. Ginocchi‘nin üzerine bırakarak servis edin. Ördek fümeleri veada çayını yağda kızartıp, tabağın
kenarlarına alın.

Tags: GnocchiÖrdekliÖrdekli GnocchiÖrdekli Gnocchi HazırlanışıÖrdekli Gnocchi İçin MalzemelerÖrdekli Gnocchi Nasıl YapılırÖrdekli Gnocchi Tarifi
Previous Post

Galliard Kebap

Next Post

Sugar Burger

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sugar Burger

Sugar Burger

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki