Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Galliard Kebap

by Yemek Zevki Editör
18 Ocak 2016
in Et Yemekleri
483 10
0
Galliard Kebap
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

galliard-kebap

Galliard Kebap Tarifi

Galliard Kebap İçin Malzemeler:
350 gram dana döş
20 gram kereviz
50 gram soğan
5 gram sarımsak
3 gram defne yaprağı
10 gram tuz
5 gram taze kekik
5 gram taze biberiye
1 adet tırnaklı pide
300 gram patates
200 gram frita yağı
20 gram zeytinyağı
40 gram tereyağı
100 gram domates
1/3 porsiyon domates sos
10 gram taneli karabiber
İlaveler:
70 gram dana döş kıyma
2 gram tuz
5 gram karabiber
50 gram sivri biber
50 gram çeri domates
100 gram süzme yoğurt

Galliard Kebap Hazırlanışı:
Dana döşü soğan, sarımsak, kereviz, zeytinyağı ve baharatlar ile marine edin. Vakumlu poşetlerde sous vide ile 60 derecede 30 saat süreyle pişirin. Tırnaklı pideleri kemik suyu ve tereyağında çevirin, servis tabağının altına koyun. Tabağın kenarına süzme yoğurt ve domates sosu ekleyin. Pidelerin üzerine pişen eti bırakın. Kibrit patatesleri etin üzerine gelecek şekilde yerleştirin ve servis edin.

Tags: Galliard KebapGalliard Kebap HazırlanışıGalliard Kebap İçin MalzemelerGalliard Kebap Nasıl YapılırGalliard Kebap Tarifikebap
Previous Post

Brokoli Çorbası Video

Next Post

Ördekli Gnocchi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ördekli Gnocchi

Ördekli Gnocchi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki