Malzemeler
600 gram kuşbaşı et
3 adet domates
3 adet sivri biber
100 gram çekilmiş kuyruk yağı
Sac Tava Tarifi:
Kuyruk yağını saçta eritin. Katı kısımları tavadan alın. Eti yağın üzerine ilave edin. Eti iyice soteledikten sonra, önce biberi ekleyip biraz daha kavurun. Etleri kenarlara alarak sacın ortasını boşaltın, domates ilave edin ve biraz daha kavurun. Son olarak etleri domatesin üzerine alın ve pişmeye bırakın.
teyzoşum İstanbul gfcnlerimi ve senin o gfczel ellerinle yaptığın mleekyeri hasretle anıyorum yaptığın mleekyerin kokusu buram buram burnumda vallahi……. bir kae7 tane bizim ie7in buzluğa atsana….
Canim yeni isin hayirli gulruu olsun. Seni cok iyi anliyorum, bende iki cocuk, haftanin 6 gunu calisma blogla ara sira ilgileniyorum diye uzuluyorum ama buna da sukur. Dolman cok guzel gorunuyor, ellerine saglik.