Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

Sac Tava

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Et Yemekleri, Tarifler
483 10
2
Sac Tava

Sac Tava

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler

Sac Tava

600 gram kuşbaşı et

3 adet domates

3 adet sivri biber

100 gram çekilmiş kuyruk yağı

Sac Tava Tarifi: 

Kuyruk yağını saçta eritin. Katı kısımları tavadan alın. Eti yağın üzerine ilave edin. Eti iyice soteledikten sonra, önce biberi ekleyip biraz daha kavurun. Etleri kenarlara alarak sacın ortasını boşaltın, domates ilave edin ve biraz daha kavurun. Son olarak etleri domatesin üzerine alın ve pişmeye bırakın.

Tags: Ana Yemekler
Previous Post

Zeytinyağlı Fasulye Turşusu

Next Post

Vişneli ve Portakallı Süzme Aşure

Yemek Zevki Editör

Next Post
Vişneli ve Portakallı Süzme Aşure

Vişneli ve Portakallı Süzme Aşure

Comments 2

  1. Auth says:
    14 yıl ago

    teyzoşum İstanbul gfcnlerimi ve senin o gfczel ellerinle yaptığın mleekyeri hasretle anıyorum yaptığın mleekyerin kokusu buram buram burnumda vallahi……. bir kae7 tane bizim ie7in buzluğa atsana….

    Yanıtla
  2. Nadin says:
    14 yıl ago

    Canim yeni isin hayirli gulruu olsun. Seni cok iyi anliyorum, bende iki cocuk, haftanin 6 gunu calisma blogla ara sira ilgileniyorum diye uzuluyorum ama buna da sukur. Dolman cok guzel gorunuyor, ellerine saglik.

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki