Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Erikli Kereviz

by Yemek Zevki Editör
15 Aralık 2015
in Pratik Yemekler
485 10
0
Erikli Kereviz
742
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

erikli-kereviz

Erikli Kereviz Tarifi

Erikli Kereviz İçin Malzemeler:
2 adet orta boy kereviz
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı toz şeker
1 adet limonun suyu
Yeterli miktarda tuz
1 kahve fincanı zeytinyağı
3-4 adet kırmızı erik
Bir miktar kereviz yaprağı

Erikli Kereviz Hazırlanışı:
Kerevizleri un ve limonlu suda soyduktan sonra kenarda bekletin. Soyulan kerevizlerin içlerini kaşık ile oyun. Ayrı bir tencereye un, şeker, tuz, limon, zeytinyağı ve yeterli miktarda su ekleyip orta ateşte bir taşım kaynatın. Un ve Limonlu suda bekleyen daha sonra içleri kaşıkla oyulmuş kerevizleri dağılmayacak şekilde hazırlanan suda pişirin. Kendi suyunda soğumaya bırakın. İkiye bölünmüş eriklerin çekirdeğini alıp, fırın tepsisine dizin 170 derecede 15-20 dakika pişirin ve soğumaya bırakın. Soğumuş kerevizleri servis tabağına dağılmayacak şekilde yerleştirin. Kerevizlere kereviz yaprağı ve kırmızı erikleri yerleştirerek servis edin.

Tags: erikliErikli KerevizErikli Kereviz HazırlanışıErikli Kereviz İçin MalzemelerErikli Kereviz Nasıl YapılırErikli Kereviz Tarifikereviz
Previous Post

Cocoreo

Next Post

Falafel

Yemek Zevki Editör

Next Post
Falafel

Falafel

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki