Ana Sayfa » Haber Turu » BERNARDO ’DAN İÇİNİZİ ISITACAK ÜRÜNLER

BERNARDO ’DAN İÇİNİZİ ISITACAK ÜRÜNLER

bernardo

Tasarım çeşitliliğiyle ve geniş ürün gamıyla dikkat çeken atan Bernardo, soğuk günleri sıcak lezzetlerle keyifle geçirmek isteyenler için iç ısıtan öneriler sunuyor.

Soğuk havalarda sıcak sofralarda buluşturan Bernardo, sevdikleriniz için özenle hazırladığınız yemeklere şıklık katıyor. Kalabalık davetler, özel günler hatta günlük kullanım için Bernardo yemek takımları göz dolduracak. Yemek takımınızla uyumlu porselen çorba servis tenceresi, kışın en çok kullandığınız mutfak gereci olacak.

Misafirlerinize ikram edeceğiniz çay ya da kahveler için birçok alternatifi bulabileceğiniz Bernardo’da birbirinden şık çay setleri ve kupalarla misafirleriniz hayran bırakacaksınız. Soğuk günlerde keyifle kullanacağınız Bernardo termoslarını kış boyunca yanınızdan ayıramayacaksınız.bernardo1

Bernardo ayrıca Davet Sofraları kitabından sımsıcak bir tarifi sizin için öneriyor…

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi:

Malzemeler;

  • 30 gram mantar
  • 1 adet kuru soğan
  • ½ demet maydanoz
  • 4 su bardağı süt
  • 2 su bardağı su
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Karabiber, tuz
  • 2-3 dilim ekmek

Mantarları nemli bir havluyla silin ve musluğun altında çok su emmesini engelleyecek şekilde hızlıca yıkayın. Saplarını şapka kısmından ayırın.

Şapkalarını ince ince doğrayın ve iki yemek kaşığı tereyağında biraz tuz ekleyerek kavurun. Saplarını ve soğanı ayrı bir yere minik minik küp şeklinde doğrayın. Tavaya zeytinyağını koyup önce soğanları ilave ederek bir süre pembeleşmesine yakın mantar saplarını ilave ederek kavruluncaya kadar pişirin.

Tencereye bir kaşık tereyağı eritin, içine un ekleyip karıştırarak kavurun. Daha sonra bir taraftan kaynamış su eklerken, aynı zamanda çırpma teliyle çırparak pürüzsüz hale gelene kadar çırpmaya ve pişirmeye devam edin. Kavrulmuş soğan, mantar, tuz ve sütü ekleyerek koyulaşana kadar pişirin. Ocaktan alıp karabiber ilave edip karıştırın. Üzerine ince kıyılmış maydanoz ve kıtır ekmek ilave ederek servis yapın.

OKU ➤  Bernardo’dan Osmanlı’ya Gül-i Firuze Yorumu…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir