Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Puflu Kek

by Yemek Zevki Editör
12 Kasım 2015
in Tatlı Tarifleri
483 10
0
Puflu Kek
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

puflu-kek

Puflu Kek Tarifi

Puflu Kek İçin Malzemeler:
2 paket bitter çikolata (160 gram)
50 gram tereyağı
2 çorba kaşığı krema
3 adet yumurta
1 çorba kaşığı pudra şeker
2 çorba kaşığı un (tepeleme)
9 paket hazır Eti Puf

Puflu Kek Hazırlanışı:
Bitter çikolatayı, kremayı ve tereyağını benmari usulü pürüzsüz bir kıvam alana dek eritin. Yumurtaları ve pudra
şekerini ayrı bir kapta 5 dakika boyunca çırpın. Eritilip hafif ılınmış çikolatalı karışımı, unu ve yumurtalı karışımı bir kapta birleştirin. Spatula ile alttan üste doğru havalandırarak karıştırın. Hazırladığınız kek hamurunu yağlanmış
kare kalıba dökün. Önceden ısıtılmış 190 dereceye ayarlı fırında pişirin. Kek pişerken 10. dakikasında pufları üzerine
hafifçe bastırarak yerleştirin. Puflar iyice kızarınca kekinizin içi de pişmiş olacaktır.

Tags: kekpufPuflu KekPuflu Kek HazırlanışıPuflu Kek İçin MalzemelerPuflu Kek Nasıl YapılırPuflu Kek Tarifiyemek zevki
Previous Post

İncir Tatlısı

Next Post

Elmalı ve Cevizli Kek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Elmalı ve Cevizli Kek

Elmalı ve Cevizli Kek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki