Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Balık Yemekleri

Dülger Menüer

by Yemek Zevki Editör
06 Kasım 2015
in Balık Yemekleri
474 20
0
Dülger Menüer
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

dulger-menuer

Dülger Menüer Tarifi

Dülger Menüer İçin Malzemeler:
1 kilo dülger balığı
1 çorba kaşı soya sosu
1 çorba kaşığı kapari çiçeği
2 çorba kaşığı tereyağı
2 adet kapya biber
4-5 adet mantar
2-3 adet yeşil biber
1 küçük kase kiraz domates
Yarım demet taze soğan
Garnitür İçin:
1 adet kırmızı soğan
Haşlanmış patates
Roka yaprakları
Limon
Ayrıca:
Kızartmak için sıvı yağ

Dülger Menüer Hazırlanışı:
Balıkçınıza balığın içindeki beyaz etleri çıkartıp iskeletini daha sonra kullanmak üzere ayırtın. Balık etlerini parmak şeklinde doğrayın. Soya sosu ve kapari çiçeği ile karıştırıp tatlandırın. Geniş bir döküm tavayı ocağın üzerinde ısıtın. Tereyağını ilave edip dilimlenmiş mantarları, enine ikiye kesilmiş domatesleri ve irice doğranmış taze soğanları, halka halka doğranmış kapya biberleri, ince kıyılmış biberleri ekleyin.Birkaç dakika kavurduktan sonra soya soslu balık etini ilave edin. 7-8 dakika kavurduktan sonra ocaktan alın. Karışımı sıvı yağda kızarmış balık iskeletinin üzerine yayın. Taze kıyılmış maydanoz serpip garnitürü ile birlikte sıcak sıcak servis yapın.

Tags: dülgerDülger MenüerDülger Menüer HazırlanışıDülger Menüer İçin MalzemelerDülger Menüer Nasıl YapılırDülger Menüer Tarifimenüer
Previous Post

Balık Buğulama

Next Post

Palamut Izgara

Yemek Zevki Editör

Next Post
Palamut Izgara

Palamut Izgara

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki