Ana Sayfa » Haber Turu » Simit Sarayı’nın Enfes Kış Lezzeti: Balka Dilimi

Simit Sarayı’nın Enfes Kış Lezzeti: Balka Dilimi


simit-sarayi

Lezzetinden ve kalitesinden ödün vermeyen Simit Sarayı’nın hem damağa hem de göze hitap eden balkabaklı, cevizli enfes tatlısı balka dilimi; 7’den 70’e tüm lezzet tutkunlarını Simit Sarayı ve Simit Sarayı Mahalle mağazalarında bekliyor

Tüm Simit Sarayı ve Simit Sarayı Mahalle mağazalarında bulunabilen balka dilimi, kışa özel hazırlanan cevizli, balkabağı dolgulu enfes lezzetiyle soğuk kış günlerini tatlandırıyor. Simit Sarayı’nın lezzetli çayı ve ya kahvesi eşliğinde tatlı keyfinizi tamamlayabilir, sevdiklerinize tatlı bir sürpriz armağan edebilirsiniz.

Lezzetli anların vazgeçilmez adresi Simit Sarayı, zengin pasta menüsüyle çay, kahve molalarınıza tat katıyor…

Simit Sarayı ve Simit Sarayı Mahalle mağazalarının tamamında bulabileceğiniz; Balkabaklı Cheesecake, Latteli Pasta, Profiterollü Pasta, Karamelli Pasta, Yer Fıstıklı Pasta, Antep Fıstıklı Pasta, Mozaik Pasta, Bella Vista Pasta, Devil’s Fudge Pasta, Tiramisu, Frambuazlı ve Çilekli Cheesecake ile Ekler arasından arzu ettiğinizi tercih edebilirsiniz. Simit Sarayı’nın içecek menüsünde yer alan Latte, Cappucino, Türk kahvesi, Espresso, Americano, Mocha seçenekleriyle de tatlı keyfinizi taçlandırabilirsiniz.

Simit Sarayı’nın birbirinden farklı lezzetleriyle tanışmak için size en yakın Simit Sarayı mağazasını ziyaret edebilir ya da ayrıntılı bilgiye www.simitsarayi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

OKU ➤  Simit Sarayı Pasta Çeşitleri Hem Göze Hem De Damağa Hitap Ediyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir