Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Fındık Kremalı Kek

by Yemek Zevki Editör
03 Ekim 2015
in Hamur İşi Tarifleri
468 25
0
Fındık Kremalı Kek
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

findik-kremali-kek

Fındık Kremalı Kek

Fındık Kremalı Kek için Malzemeler:
2 adet yumurta
100 gram toz şeker
250 ml. süt
125 gram tereyağı
Yarım limonun suyu
1 çay kaşığı karbonat
350 gram kek unu
50 gram kakao
1 kahve fincanı fındık kreması

Fındık Kremalı Kek Hazırlanışı:
Yumurtaları şekerle birlikte köpük köpük olana dek çırpın. Sütü, eritilip ılınmış tereyağını, limon suyunda eritilmiş karbonatı ekleyin. Birkaç dakika çırpın. Fındık kremasını da ekleyip bir dakika daha çırpın. Elenmiş unu ve kakaoyu bir kapta harmanlayın. Karışımı harca ilave edin. Spatula ile alttan üste doğru havalandırarak birleştirin. Kek hamurunu dondurma külahlarının içine üstten 1 cm boşluk kalacak şekilde doldurun. Fırının içinde eğilmeyecek ve devrilmeyecek şekilde dik yerleştirin. Fırının ısısını 180 dereceye ayarlayın. Kabaran keke kürdanı batırdığınızda, kürdan ıslak kalmıyorsa pişmiş demektir. Bu süreç yaklaşık yarım saatinizi alacaktır. Keki fırından alın, ılık ılık servis yapın.

Tags: Fındık Kremalı KekFındık Kremalı Kek HazırlanışıFındık Kremalı Kek MalzemeleriFındık Kremalı Kek Nasıl Yapılırkekkremalı kek
Previous Post

Çilekli Kafes Tart

Next Post

Ispanaklı ve Peynirli Börek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ispanaklı ve Peynirli Börek

Ispanaklı ve Peynirli Börek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki