Ana Sayfa » Haber Turu » Mövenpick Hotels & Resorts’dan “Noodle Sanatı” Menüsü

Mövenpick Hotels & Resorts’dan “Noodle Sanatı” Menüsü

Noodle-SanatıMövenpick Hotels & Resorts, dünyanın dört bir yanında en sevilen yemeklerden biri olan noodle ile hazırlanan 6 farklı lezzeti “Noodle Sanatı” menüsünde bir araya getiriyor.

20 Ekim – 20 Kasım 2015 tarihleri arasında Avrupa’daki Mövenpick otellerinin yanı sıra Mövenpick Hotel Istanbul, Mövenpick Hotel Izmir, Mövenpick Hotel Ankara ve Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’da sunulacak “Noodle Sanatı” menüsünde, kavuzlu buğday, karabuğday ve pirinç gibi farklı tahıllardan üretilen noodle çeşitleri sunulacak.

Yöresel tatların egzotik dokunuşlarla yorumlandığı menüde yer alan karides ve tavuklu Singapur usulü noodle, dana bonfileli tagliolini, köri ve Hindistan Noodlecevizi soslu jumbo karidesli wonton ravioli, Alpler usulü patates ve peynirle gratine edilmiş noodle, dana antrikotla servis edilen noodle ve bıldırcın yumurtası, somon, ton balığı ve karidesin eşlik ettiği soba noodle’ı dilerseniz öğle yemeğinde dilerseniz keyifli bir akşam yemeğinde keşfedebilirsiniz.

Noodle’ın bir sanata dönüştürüldüğü, Mövenpick tarzı noodle ziyafeti ile kendinizi şımartmak için 0212 319 29 29’dan Mövenpick Hotel Istanbul’u, 0232 488 14 14’den Mövenpick Hotel Izmir’i, 0312 258 58 00’dan Mövenpick Hotel Ankara’yı ve 0212 600 16 00’dan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’u arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

OKU ➤  Tahinli Çörek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir