Ana Sayfa » Haber Turu » StarbucksReserve Nişantaşı Mağazası Kahve Tutkunlarını Ağırlamaya Başlıyor

StarbucksReserve Nişantaşı Mağazası Kahve Tutkunlarını Ağırlamaya Başlıyor

StarbucksReserveKahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks, her geçen gün yeni bir keşifle, olağanüstü bir fincan kahve elde etmek için sanat, bilim ve yeteneği buluşturuyor.

Starbucks, kahve uzmanlarının, her yıl kahve yetiştiriciliğinin yapıldığı ülkelere gerçekleştirdikleri gezilerde, 1.000’lerce kahve çekirdeği içinden keşfettikleri bir tutam leziz kahveyi, kahve tutkunlarıyla paylaşıyor. Starbucks dünyasında bu kahvelereStarbucksReserve™ deniyor.

Dünyada nadir bulunan kahve çekirdekleri, önce, Reserve™ kahveler için özel olarak kurulan Seattle’daki kavurma tesisinde, Starbucks’ın 44 yıllık deneyimi sonucunda ulaştığı uzmanlığı ilelezzetleri ortaya çıkartacak şekilde kavruluyor. Daha sonra Reserve™’e veStarbucks’a özgü Clover makinesininyanı sıra PourOver ve CoffeePressgibi özel yöntemlerle demlenerek, kahve severlere ikram ediliyor.

Binlerce rakımdan fincana gelen eşsiz deneyimStarbucksReserve-Nişantaşı-Mağazası

Her birinin kendine has ve eşsiz hikayesi olan bu çok özel kahvelerle, StarbucksReserve mağazalarında tekrarı olmayan hikayeler yazılıyor. StarbucksReserve kahvelerinin arkasında, çekirdekten fincana kadar uzanan çok zengin bir hikâye var. En özel kahve çekirdeklerini elde etmek için 30’dan fazla ülkedeki çiftçilerle birlikte çalışan Starbucks, nadir bulunan kahve çekirdeklerini seçiyor. Starbucks, bu kahvelerin nasıl kavrulacağını özenli bir çalışmayla belirliyor. Yalnızca bu kahveleri kavurmak için, Washington Seattle’da StarbucksReserve Kavurma ve Tadım Salonu adında, benzeri olmayan bir tesis bulunuyor.

Starbucks, yarım asra yaklaşan tecrübesiyle en kaliteli çekirdekleri elde ederken, her bir kahveye özel demleme yöntemi kullanıyor. Sadece Starbucks’ta kahvenin lezzetini ortaya çıkaran, nüansları göz önüne seren, her fincanda lezzet katan ‘tek fincanlık demleme yöntemi’ Cloveruygulanıyor. Clover kahvenin tadının da kokusu kadar iyi olması gerektiğinden yola çıkılarak geliştirilmiş; bugün tüm dünyada sadece Starbucks mağazalarında sunulan bir demleme yöntemi olarak, Reserve kahvelerinin tatlarının en yoğun ve mükemmel şekilde deneyimlenmesini sağlıyor.

OKU ➤  Yeşil Pilav

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir