300 gram keş peyniri
Tagliatelle makarna
250 gram ceviz
2 yemek kaşığı tereyağı
1 Paket Knorr tatlı kırmızı biberli ve maydanozlu salata sosu
Keşli Tagliatelle Hazırlanışı:
Öncelikle bir tencerede suyu kaynatın. Daha sonra kaynayan suya tagliatelle makarnayı ekleyin ve 8 dakika sonra almak üzere kaynamaya bırakın. Bu sırada bir tavaya rendelediğiniz keş peynirini sarı renk alana kadar kavurun. Keşimiz renk almaya başlarken dövülmüş cevizleri atın. Son olarak haşladığınız makarnayı sudan çıkarıp keş ve cevizle karıştırın. Servis ederken; Sos olarak Knorr’un tatlı kırmızı biberli ve maydanozlu salata sosunu üstünde gezdirin. Son olarak kuru domates ve fesleğen yapraklarıyla süsleyebilirsiniz.