Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Kabaklı Tatlı Kek

by Yemek Zevki Editör
15 Ağustos 2015
in Hamur İşi Tarifleri
478 15
0
Kabaklı Tatlı Kek
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kabaklı-tatlı-kekKabaklı Tatlı Kek Malzemeler:

3 adet yumurta
1,5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı zeytinyağı
2 adet kabak
1 su bardağı dövülmüş fındık ya da ceviz içi
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 su bardağı un

Kabaklı Tatlı Kek Hazırlanışı:

Kabakları içlerindeki çekirdekli kısımlarını almamaya çalışarak rendeleyin elinizle fazla suyunu sıkın.
Yumurtaları şekerle beraber köpük olana kadar çırpın ardından zeytinyağını ekleyip bir iki dakika daha çırpın.
Kabartma tozunu, vanilyayı ve unu bir kapta karıştırıp elekten geçirerek hamura ilave edin.
Tahta bit kaşıkla ya da mikserde çok düşük devirde çırpın. Hamur olduğunda fındığı ve kabağı ekleyip tüm malzemeyi tekrar spatula ile karıştırın.
Karışımı yağlanmış kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45-50 dakika pişirin.

Tags: Kabaklı Tatlı KekKabaklı Tatlı Kek HazırlanışıKabaklı Tatlı Kek MalzemelerKabaklı Tatlı Kek Tarifi
Previous Post

Hurmalı Fıstık Ezmesi

Next Post

Kabaklı ve Lorlu Börek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kabaklı ve Lorlu Börek

Kabaklı ve Lorlu Börek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki