Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler İftar Yemekleri

Kırmızı Fasulyeli Pazı Diblesi

by Yemek Zevki Editör
21 Haziran 2015
in İftar Yemekleri, Pratik Yemekler
463 30
0
Kırmızı Fasulyeli Pazı Diblesi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fasulyeli-Pazi-Diblesi

Kırmızı Fasulyeli Pazı Diblesi Malzemeler:

150 gram kırmızı fasulye (konserve)

2 bağ taze yapraklı pazı

3 adet orta boy kuru soğan

2 su bardağı mısır dövmesi yada pirinç

1 adet limon

2-3 diş sarımsak

2 adet orta boy domatesin suyu

3 adet kapya biber

Tuz, karabiber

50 ml. sıvı yağ

25 ml. zeytinyağı

1 tatlı kaşığı toz şeker

Kırmızı Fasulyeli Pazı Diblesi Hazırlanışı:

Pazıları ince kıyım, kuru soğanları da piyazlık şekilde doğrayın. Pirinç yada mısır dövmesini ıslatıp, yıkayarak ayrı bir yerde haşlayın. Tencereye sıvı yağ, zeytinyağı, sarımsak ve kuru soğan ekleyip pembeleşinceye kadar kavurun. Ardından ince doğranmış kapya biberi ilave edin. 2-3 dakika bu şekilde kavurduktan sonra ince doğranmış pazı ve rendelenmiş domatesi katarak orta ateşte kavurun. Pazının pişmesine yakın mısır dövmesi veya pirinç ve konserve fasulye ekleyerek bir taşım daha kaynatabilirsiniz. Son olarak şeker ve limon suyunu vererek, altını kapatıp servis aşamasına geçebilirsiniz.

Tags: dibledible malzemelerdible nasıl yapılırdible tarifiiftar menüsüiftarda mezeiftarda ne pişirsem?Kırmızı Fasulyeli Pazı DiblesiKırmızı Fasulyeli Pazı Diblesi HazırlanışıKırmızı Fasulyeli Pazı Diblesi MalzemelerKırmızı Fasulyeli Pazı Diblesi TarifiPazı DiblesiPazı Diblesi Tarifiramazan menüsü
Previous Post

Enginarlı Girit Kebabı

Next Post

Yaz Pudingi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yaz Pudingi

Yaz Pudingi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki