Geleneksel tatlıların ustası Bolulu Hasan Usta, güllaç severlere bol malzemeli bir deneyim sunuyor. Gaziantep’ten gelen boz Antep fıstığı ve bol sütle zenginleşen Bolulu Hasan Usta’nın güllacı iftar sofralarına lezzet katmaya hazırlanıyor.
Hafif ve midede ağırlık hissi oluşturmaması sebebiyle özellikle Ramazan Ayı’nda tercih edilen güllaç, Osmanlı saray mutfağının gözde tatlılarından biri. Bolulu Hasan Usta, 33 yıldır günlük olarak kendi çiftliklerinden topladığı süt ve Gaziantep’ten gelen boz Antep fıstığıyla hazırladığı güllaçla iftar sofralarının vazgeçilmezi olacak. Malzemenin en doğalıyla hazırlanarak lezzetinden ödün vermeyen Bolulu Hasan Usta’nın güllacı içeriğindeki protein, B ve E vitaminleriyle de hem bağışıklığı kuvvetlendiriyor hem ruhu sakinleştiriyor.